LUCMAR | Serveis
16189
page,page-id-16189,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Serveis

Tots els serveis per a la seva comunitat de veïns

foto manteniment edificis

Visites periòdiques a les Comunitats per supervisar el seu estat i les seves necessitats.

img-morositat

El nostre objectiu és reduir de forma àgil i ràpida el número de morosos de la seva Comunitat

foto nuevas tecnologias

Posem a la seva disposició les noves tecnologies per tenir un contacte directe i transparent

img-administracio

Gestionem la comptabilitat de la Comunitat de forma clara i transparent. Custodiem tots els seus documents de forma ordenada i accessible.
Vostè podrà consultar en qualsevol moment tota la documentació relativa a la Comunitat mitjançant el nostre despatx virtual 24 HORES.

img-ass-juridic

El nostre equip jurídic format per Advocats i gestors, li assessoraran sobre qualsevol qüestió jurídica que afecti a la seva Comunitat.
Al mateix temps podrà disposar dels nostres experts per un assessorament jurídic personalitzat per resoldre qualsevol qüestió legal que necessiti tan a nivell particular com empresarial.

img-ass-tecnic

Disposem d’un equip d’enginyers i arquitectes per poder donar cobertura a qualsevol necessitat ja sigui en edificis o en habitatges particulars. Els nostres professionals li orientaran en allò que necessiti per fer realitat el seu projecte de
reforma o instal·lació.