Serveis - LUCMAR
16189
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16189,page-parent,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Serveis

Tots els serveis per a la seva comunitat de veïns

Visites periòdiques a les Comunitats per supervisar el seu estat i les seves necessitats.

El nostre objectiu és reduir de forma àgil i ràpida el número de morosos de la seva Comunitat

Posem a la seva disposició les noves tecnologies per tenir un contacte directe i transparent

Gestionem la comptabilitat de la Comunitat de forma clara i transparent. Custodiem tots els seus documents de forma ordenada i accessible.
Vostè podrà consultar en qualsevol moment tota la documentació relativa a la Comunitat mitjançant el nostre despatx virtual 24 HORES.

El nostre equip jurídic format per Advocats i gestors, li assessoraran sobre qualsevol qüestió jurídica que afecti a la seva Comunitat.
Al mateix temps podrà disposar dels nostres experts per un assessorament jurídic personalitzat per resoldre qualsevol qüestió legal que necessiti tan a nivell particular com empresarial.

Disposem d’un equip d’enginyers i arquitectes per poder donar cobertura a qualsevol necessitat ja sigui en edificis o en habitatges particulars. Els nostres professionals li orientaran en allò que necessiti per fer realitat el seu projecte de
reforma o instal·lació.